Öğrencilerimizin UBMYK konferansı yayın ve sunum başarıları

Ankara’da düzenlenen Uluslararası Bilişim ve Yazılım Mühendisliği Konferansı (UBMYK) etkinliğinde Bilgisayar Mühendisliği MSKÜ Blokzinciri Araştırma Grubu (MSKU BcRG) üyelerinden Ayşe Ceyda Ölmez, İlayda Altunlu  ve Umutcan Korkmaz iki ayrı bildiri ile katıldılar ve etkinlikte projelerini sundular. TBD tarafından düzenlenen ve IEEE tarafından desteklenen etkinlikte alanın uzmanları bilişim konularında çeşitli sunumlar yaptılar.

Ayşe Ceyda Ölmez, "Blockchain Based Adoption and Fostering System Proposal for Animal Shelters: BAdopt", çalışmasını sundu. Hayvan barınakları için geliştirmeyi hedeflediği, blokzinciri tabanlı BAdopt projesini anlattı.

Umutcan Korkmaz, Havva İlayda Altunlu, "Sustainable Member Motivation System Proposal for NGOs: NGO-TR" çalışmasını sundular. Gönüllülerin sivil toplum örgütlerinde daha aktif yer almaları için geliştirmekte oldukları blokzinciri ve oyunlaştırma tabanlı bir çözüm olan NGO-TR projesini anlattılar.

Öğrencilerimizin çalışmasını anlatan bildiri, konferansı takip eden zaman içerisinde IEEE explore veritabanı tarafından taranacak ve erişilebilir olacaktır. 

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
 




Son Güncelleme Tarihi : 21.11.2019 11:54 Okunma Sayısı : 1199

Son Haberler