MSKÜ Bilgisayar Mühendisliği 3. Kariyer Günleri

7 Mayıs Pazartesi ve 11 Mayıs Cuma günü farklı firma ve sektör temsilcileri ile bir araya gelinecek bu iki günde, hem mezun öğrencilerimiz iş ve kariyer olanakları konusunda güncel bilgiye sahip olacak hem de halen öğrenimi süren öğrencilerimiz staj imkanlarının yanı sıra gelecek planları adına hedefler konusunda bilgilenecektir.

Hazırlık sınıfı dahil tüm sınıflardaki öğrencilerimiz bu etkinliğe davetlidir.

Etkinliğin amaçları:
1- Öğrencilerin firmalarla temasını sağlamak ve kendilerinden beklenenler konusunda bilgilendirilme (Öğrenci boyutu)
2- Firmaların beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlayıp; bu yönde öğretim programında ve alt yapıda gereken düzenlemeleri yapma (Bölüm/Program Boyutu)
3- Firmalara yeni teknolojiler ve kullanım sahaları konusunda, bitirme projeleri vasıtası ile, proof-of-concept düzeyinde tanıtım (Firma/Endüstri Boyutu)

B. Taner DİNÇER
MSKU Bilgisayar Mühendisliği