STAJ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Staj Raporu ve Staj Değerlendirme Formu Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Staj değerlendirme formu ve staj raporu için son teslim tarihi 20 EKİM 2023 CUMA günüdür.

- Staj raporu mutlaka mentor tarafından imzalanmış şekilde (elektronik imza kabul edilir) mskucengstaj@gmail.com adresine gönderilmelidir.
- Staj raporunun haftalık olarak veya sonunda imzalanmış olması firmaya göre değişebilir ve önemli değildir, mutlaka İMZALI gönderilmelidir.
- Staj raporu mail ile gönderilecektir, çıktı olarak kabul edilmeyecektir.
- Staj süresince geliştirilen kodlar staj raporunun sonuna eklenmelidir (küçükse kodun kendisi, büyükse github linki veya rar/zip dosyası).

- Staj değerlendirme formu aşağıda belirtilen 2 yöntemden birisi kullanılarak gönderilmelidir:
1) Doğrudan mentor tarafından mskucengstaj@gmail.com adresine gönderilmelidir, öğrenci tarafından veya öğrenciye gönderilmemelidir.
2) Kapalı zarfta Petek Yıldız Sarı, İrem Karaca Uluoğlu veya İlke Tan'a (Big Data Lab.) teslim edilmelidir.

Son Güncelleme Tarihi : 21.09.2023 14:19 Okunma Sayısı : 617