Genç Beyinler Yeni Fikirler 2016 Proje Yarışması

MSKÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak bu seneki Genç Beyinler Yeni Fikirler (GBYF) etkinliğine öğretim üyelerimiz, araştırma görevlilerimiz, 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz ile katılım sağladık. Değerlendirmeleri tamamen katılımcı firma ve sektör temsilcileri tarafından yapılan “Yeni Fikirler” yarışmasında 3. sınıf öğrencimiz Ayşe Dilek, “Search and Watch” adlı fikri/projesi ile birincilik ödülünü aldı. Değerlendirmeleri katılımcı üniversitelerin öğretim üyeleri tarafından yapılan bitirme projeleri yarışmasında ise 4. Sınıf öğrencimiz Tolgahan Yılmaz, “Network ve Güvenlik Eğitimi İçin Örnek Bir Lab (NetSecLab) Ortamının Kurulması” bitirme projesi ile Oyun, Eğlence ve Eğitim Kategorisinde üçüncülük  ödülünü aldı.

Başta bu seneki GBYF etkinliği düzenleme kuruluna ve etkinliğe ev sahipliği yapan Dokuz Eylül Üniversitesine, ayrıca Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu etkinlikte MSKÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü temsil eden ve bizleri gururlandıran öğrencilerimizin her birini tek tek tebrik ediyor; etkinliğe katılarak projelerini ve girişimci fikirlerini başarıyla sundukları için kutluyor; ve kariyerlerleri boyunca aynı başarıyı sürdürmelerini diliyoruz.
 
MSKÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Adına,
Bölüm Başkanı Bekir Taner Dinçer

Son Güncelleme Tarihi : 18.11.2019 14:51 Okunma Sayısı : 770

Son Haberler