15 Öğrencimizin TÜBİTAK 2209-A Destekli Proje Başarısı

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Önal-Süzek'in danışmanlığında 4. sınıf öğrencilerimiz Esra Ay ve Burak Eken'in TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "İnteraktif Sanal Dünyada Egzersize Teşvik Eden Mobil Oyun" adlı projeleri kabul edilmiştir.

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Önal-Süzek ve Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Vedat Semai Bek'in danışmanlığında 4. sınıf öğrencimiz Önder Marangoz'un TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Alzheimer Hastalarının Takibi ve Hastalığın İlerlemesini Yavaşlatma Amaçlı Bileklik Uyumlu Mobil Uygulama Geliştirilmesi" adlı projesi kabul edilmiştir.

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Önal-Süzek ve Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Banu Kılıç'ın danışmanlığında 4. sınıf öğrencimiz Gül Sude Demircan'ın TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Profil Fotoğraflarından Mobil Uygulama ile İskeletsel Sınıf III Maloklüzyon Erken Teşhis ve Tahmini" adlı projesi kabul edilmiştir.

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Barış Ethem Süzek ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Baki Umut Tuğay'ın danışmanlığında 4. sınıf öğrencimiz Saliha Yılmaz ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4. sınıf öğrencisi Berna Karakuş'un TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Sağlıklı Kampüs" adlı projeleri kabul edilmiştir.

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Barış Ethem Süzek'in danışmanlığında 4. sınıf öğrencimiz Melike Kasay'ın TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Elmadaki Karaleke Hastalığı ile Mücadele için Akıllı Erken Uyarı Sistemi" adlı projesi kabul edilmiştir.

Bölümümüz öğretim üyesi Araş. Gör. Dr. Cihat Çetinkaya'nın danışmanlığında 3. sınıf öğrencilerimiz Kadir Karayakalı ve Merve Çağlarer'in TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Yapay Zeka ve Derin Öğrenme Destekli Sponsor Eşleştirme Otomasyonu" adlı projeleri kabul edilmiştir.

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Enis Karaarslan'ın danışmanlığında 4. sınıf öğrencimiz Kaan Selim Aktaş'ın TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Siber Güvenlikte Acil Durum Bilgisinin Güvenilir Bir Şekilde İletilmesi: Ulak-Güven (UGN-Bchain)" adlı projesi kabul edilmiştir.

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Enis Karaarslan'ın danışmanlığında 3. sınıf öğrencilerimiz Nida Kapmaz ve İsmail Denizli'nin TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Mahremiyet Korumalı Siber Zorbalık Takip Sistemi: SöZeT" adlı projeleri kabul edilmiştir.

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Önal-Süzek'in danışmanlığında 3. sınıf öğrencilerimiz Ali Emre Kürekçi, Ahmed Hassan, Hasibullah Mahmood ve Halil İbrahim Akboğa'nın TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Tarımda Üretici, Tüketici ve Taşımacıyı Ülke Çapında Birleştiren Ağ Uygulaması" adlı projeleri kabul edilmiştir.

Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 03.03.2020 15:47 Okunma Sayısı : 1694