ÜNİVERSİTE SENATOSUNUN YAYINLADIĞI KARARLAR UYARINCA STAJLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

• - Bu sene için stajlar isteğe bağlı olarak 15 iş günü yapılabilecektir. 30 günlük staj halen tercih edilendir.
  • - Öğrenciler stajlarını kendi isteklerine bağlı olarak yüzyüze veya yerinde yapabilirler.
  • - Stajların başlangıç tarihi 13 Temmuz 2020 ve bitiş tarihi 21 Ağustos 2020’dir.
  • - Başvuru belgelerinin son teslim tarihi 1 Temmuz 2020’dir.
  • - Şu ana kadar staj komisyonuna gönderilen staj başlangıç ve bitiş tarihlerine uygun olmayan belgeler iptal olmuştur. Öğrenciler yeni kurallar uyarınca başvurularını yapmalıdırlar.
  • - Stajını dışarıda yüzyüze yapmak isteyen öğrenci, bölüme “Kendi isteğimle zorunlu meslek stajımı yüzyüze yapmak istiyorum.” yazan dilekçesini 1 Temmuz 2020 tarihine kadar göndermek zorundadır.
  • - Tüm belgeleri online olarak email yolu ile onurkilincceker@gmail.com adresine yollayabilirsiniz.
  • - Staj ile ilgili sorularınızı lütfen Piazza üzerinden sorun.

21.05.2020 Okunma Sayısı : 1166