ÖNEMLİ DUYURU

Sevgili Öğrenciler,

Bilindiği üzere 16 Mart 2020 tarihinde Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı tarafından alınan karar ile örgün öğretime geçici bir süre ara verilmiş, 19 Mart 2020 tarihinde de uzaktan eğitime geçilmesi hususunda karar alınmıştır. Üniversitemiz senatosunun 20 Mart 2020 tarihinde aldığı karar ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 23 Mart 2020 Pazartesi itibari ile uzaktan eğitime geçecektir.

MSKÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 23 Mart 2020 tarinden itibaren uzaktan eğitime geçecektir. Bu kapsamda 2019-2020 Bahar döneminde bölüm kodlu (CENG) derslerin TAMAMI uzaktan eğitim ile sürdürülecektir. Mezuniyet aşamasında olan 4. sınıf öğrencilerimizin elde olmayan bu menfi durumdan en az düzeyde etkilenmesi adına gereken tüm önlemlerin hem Üniversitemiz hem de Bölümümüz tarafından alındığını sizlere bizzat duyurmak isterim. Bu süreçte, siz öğrencilerimize de sorumluluklar düşmektedir. Aşağıda maddeler halinde sıralanmış olan hususlara riayet etmeniz uzaktan eğitim ve ilişkili süreçlerin sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için elzemdir. Bu vesile ile, içinde bulunduğumuz olağan üstü durumu sizlerle birlikte hep beraber aşacağımıza olan inancımın tam olduğunu da belirtmek isterim.

1) Düzenli olarak posta.mu.edu.tr e-posta adresinizi kontrol edip dersler ve ilişkili faaliyetler hakkında bilgilendirmeleri takip ediniz.

2) Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) web sayfasından (dys.mu.edu.tr) dersler konusundaki bilgilendirmeleri sık sık kontrol ediniz.

3) Bölümümüz web sayfasını ve sosyal medya hesaplarını sık sık ziyaret ediniz.

4) Mümkün olması halinde uygulamaların başlayacağı Bahar Yarıyılının son haftalarında İşyeri Eğitimi ve stajların yüz yüze yapılması planlanmaktadır. Duyuruları takip ediniz.

5) 16 Mart 2020 tarihinden sonra yapılması planlanan ancak eğitim-öğretime ara verilmesi nedeniyle yapılamayan tüm ara sınavlar ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ara sınav tarihleri ve sınavın yapılma şekli duyurulacaktır.

6) Üniversitemizde öğrenime ara verildiği süre boyunca, kampüslere öğrenci girişi olamayacağı gerçeğinden hareketle, öğrenciler ihtiyaç duydukları belgeleri e-devlet sistemi üzerinden alacaklar, e-devlet sistemi üzerinden alınamayan belgeler için kayıtlı bulundukları akademik birimle e-posta - telefon yolu ile iletişim kurabileceklerdir. Bu konu ile ilgili irtibat adresleri yukarıda belirtilen yollardan sizlere duyurulacaktır.

7) Atamasının yapıldığını, iş başvurusunun kabul edildiğini belgelendiren Üniversitemiz mezunlarına ait diplomalar, mezuniyete hak kazandığı takdirde, posta yolu ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından verilecektir.

Yukarıda belirtilen durumlar dışında kalan meselelerde danışmanlarınıza ulaşmaya ve soru sormaya lütfen çekinmeyin, bizler sizin için buradayız ve bu süreci hep birlikte dayanışma içinde atlatacağız, 

En içten sevgi ve saygılarımızla,

MSKÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü adına,

Doç. Dr. Bekir Taner DİNÇER,
Bölüm Başkanı.

Son Güncelleme Tarihi : 20.03.2020 19:58 Okunma Sayısı : 1605

Son Duyurular